Начало Проектът Дигитех Обучение Полезни връзки КлиентиКонтакти
02 / 974 01 47info@accredit-bg.com

"ATC International"

ATC International, Великобритания е водеща компания за обучение и консултантски услуги в сферата на финансите и счетоводството. Дейността й е фокусирана върху проблемните процеси на синхронизиране между националните и Международните счетоводни стандарти (МСС) в държавите от Европа и Централна Азия.

Експертите от ATC International работят в тясно сътрудничество с Борда по Международни счетоводни стандарти (IASB) по разработването на текстове, които предлагат ясно и изчерпателно ръководство за интерпретацията и приложението на МСС/МСФО.

Компанията специализира в подготовка на кандидати за всички изпити на ACCA –Британската асоциация на дипломираните експерт счетоводители.

От 1993 година ATC International провежда такива курсове във Великобритания, Европа, Русия и Централна Азия за големи счетоводни, одиторски и други компании. Хиляди специалисти по целия свят са получили професионалните дипломи на ACCA след успешната подготовка на ATC International.

Британската асоциация на дипломираните експерт счетоводители ACCA е предоставила на ATC International изключителните права за разработването на официалните учебни материали за подготовка за Дипломата на ACCA по МСС (ACCA DipIFR). Това е единствената международно призната диплома по МСС/МСФО и първият изпит за получаването й бе проведен през декември 2003 година.

Високото доверие от страна на ACCA е безспорно доказателство за високата компетентност на специалистите по Международни счетоводни стандарти на ATC International.

Повече информация за ATC International можете да получите от корпоративния уебсайт на фирмата на адрес www.atc-global.com, както и ако се свържете с нас.