Начало За нас Обучение Полезни връзки КлиентиКонтакти
02 / 974 01 47info@accredit-bg.com

Споразумение за съвместна дейност с ATC International

През месец септември бе сключенa договореност за сътрудничество между британската компания за професионално обучение по счетоводство и финанси ATC Internataional и българските фирми ДИГИТЕХ ООД и Издателство КАБРИ. Британският партньор бе избран след дълго проучване и интензивни преговори с много чужди компании, главно от Великобритания, САЩ и Канада, заради неоспоримия си авторитет и дългогодишен опит в сферата на финансовото обучение и по-специално – в областта на обучение по МСФО/МСС.

Постигнатият ангажимент за дълготрайно сътрудничество е съсредоточен върху създаването на възможности на качествено продължаващо обучение за българските счетоводители, одитори и финансови мениджъри в съгласие с международните изисквания и тенденции в професионалната им област. Това е общата цел, която обединява разнообразните по своята тематика конференции, семинари и курсове, които ще се организират.

Предвижда се през следващата 2004 год. в България и на българските експерти да се предлагат всички услуги на ATC Internataional – включително вътрешнофирмено обучение, on line обучение, публични курсове по актуални проблеми във финансите и счетоводството, както и качествена подготовка за изпитите на ACCA.

Обратно в "Новини"