Начало За нас Обучение Полезни връзки КлиентиКонтакти
02 / 974 01 47info@accredit-bg.com

Първи публичен международен сертификационен курс по Международни счетоводни стандарти

От 25 до 29 ноември в конферентната бизнес зала на Електроимпекс (зад Централни хали) в София ще се проведе първият международен публичен сертификационен курс "Хармонизация с международните счетоводни стандарти".

Той е първият от поредица курсове, семинари и конференции, които ще бъдат организирани съвместно от ATC International, Издателство "Кабри" и "Дигитех" ООД. Курсът е предназначен за работещи специалисти – счетоводители, одитори и финансови мениджъри които имат опит и познания по счетоводство. Фокусиран е върху практическите проблеми и решенията им при преминаване към МСС.

В приятна и стимулираща обучението обстановка участниците ще имат възможността в непринуден диалог да споделят богатия опит на чуждия лектор, да задават своите въпроси и да участват в коментирането на реални, доказали своята ефективност успешни практики за справяне с трудностите при хармонизацията между националното и международното законодателство.

Международно признат сертификат за завършен курс по МСС ще получат успешно издържалите теста, който ще се проведе в края на курса. Всички участници ще получат международно признат сертификат, удостоверяващ, че са посетили курс по МСС. Резултатите от теста ще се проверяват във Великобритания от експертите на ATC International.

Всички участници получават подарък компактдиск (на стойност 90 лв). Като ползва/Използвайки го, потребителят има достъп не само до електронния вариант на книгата "Коментари и приложения на МСС 2002-2003", но и до различни нормативни документи (както и до текстовете на МСС на български), свързани със счетоводството и финансите, както и до оригиналния вариант на книгата на английски език.

Обратно в "Новини"