Начало За насМСС / МСФО ACCA DipIFR ACCA Qualification Online обучение Полезни връзки КлиентиКонтакти
02 / 974 01 47info@accredit-bg.com

ACCA

ATC International е компания, известна с това, че притежава изключителните права за разработването на официалните учебни материали за единствената световно призната диплома по Международни стандарти за финансов отчет (ACCA Diploma in International Financial Reporting -DipIFR) и с качествената подготовка за всички изпити на Британската асоциация на лицензираните експерт счетоводители (ACCA). Тази асоциация едва ли има нужда от представяне – тя е най-голямата в света професионална организация на счетоводителите с над 350 000 члена по целия свят и дългогодишна история - скоро ще бъдат чествани 100 години от нейното създаване. Членството в нея е желано международно признание за професионалните качества на всеки специалист в областта на счетоводството и това е причина всяка година хиляди специалисти да се подготвят и явяват на изпитите за членство в ACCA.

Честването на стогодишния юбилей на ACCA ще премине под знака на ключовата дума "отговорност". Това качество е от особена важност за професията на счетоводителя и е толкова актуално и днес, колкото и преди 100 години, когато асоциацията е основана. Отговорността пред нашите клиенти е и това, което води и нас по пътя на реализирането на проектите за качествено продължаващо професионално обучение.

От месец юни 2004 г. ACCREDIT предлага подготовка за изпита за придобиване на ACCA DipIFR – Дипломата по международни счетоводни стандарти, както и предоставяне на достъп до електронния вариант на материалите за подготовка за изпитите от ACCA Professional Scheme, изготвени от ATC International.

Въпрос на професионална отговорност и предизвикателство за нас е и фактът, че в края на 2004 година планираме да започнем предлагането на подготовка за изпитите на ACCA Professional Scheme на достъпна цена. Това, разбира се, ще стане възможно, като се използват богатият опит и дългогодишната практика на ATC International в тази област.