Начало За нас МСС / МСФО ACCA DipIFR ACCA Qualification ACCA Полезни връзки КлиентиКонтакти
02 / 974 01 47info@accredit-bg.com

Учебни материали за ACCA DipIFR и всички изпити на ACCA Professional Scheme

Чрез ACCREDIT вече можете да получите на изключително изгодна цена достъп до електронния вариант на учебните материали за ACCA DipIFR и ACCA Professional Scheme, изготвени от ATC International. Всичко, което Ви е необходимо за ползването на тази услуга, е свързан към Интернет компютър.

Компанията ATC International е разработила уебсайта Professional Training Club, чрез който ACCA студенти получават достъп до електронната версия на учебните материали за изпита за придобиване на ACCA DipIFR и за всички изпити от ACCA Professional Examination Scheme.

Срещу абонаментна такса от 100 GBP Вие получавате достъп до всички учебни материали за период от 1 година. Плащането на таксата може да осъществите при нас и в рамките на 24 часа да получите достъп до сайта.

Свържете се с нас, за да заявите Вашата регистрация или да получите повече информация.

Проекти

В момента работим по изграждането на online форум към нашия уебсайт, в който българските специалисти ще могат да задават въпроси и предлагат за обсъждане казуси в сферата на Международните счетоводни стандарти, счетоводството и финансите, на които експерти от ATC International периодично ще отговарят и коментират.