Начало За нас МСС / МСФО ACCA DipIFR Online обучение

ACCA Регистрация Полезни връзки Контакти
02 / 974 01 47info@accredit-bg.com

ACCA Qualification

Нашият партньор ATC International е компания, известна с това, че притежава изключителните права за разработването на официалните учебни материали за единствената световно призната диплома по Международни стандарти за финансов отчет (ACCA Diploma in International Financial Reporting -DipIFR) и с качествената подготовка за всички изпити на Британската асоциация на лицензираните експерт счетоводители (ACCA).

Британската асоциация на лицензираните експерт счетоводители (ACCA) едва ли има нужда от представяне. Tя е най-голямата в света професионална организация на счетоводителите с над 350 000 члена и студенти по целия свят и дългогодишна история - през 2004-та година беше чествана 100-годишнината от нейното създаване. Членството в нея е възможно само след успешно полагане на 14 изпита. Поради това то е желано международно признание за професионалните качества на всеки специалист в областта на счетоводството. Това е причина всяка година хиляди специалисти да се подготвят и явяват на изпитите за ACCA Qualification.

Честването на стогодишния юбилей на ACCA през 2004-та година премина под знака на ключовата дума "отговорност". Това качество е от особена важност за професията на счетоводителя и е толкова актуално и днес, колкото и преди 100 години, когато асоциацията е основана. Отговорността пред нашите клиенти е и това, което води и ACCREDIT по пътя на реализирането на проектите за качествено продължаващо професионално обучение.

Въпрос на професионална отговорност и предизвикателство за нас е и фактът, че в края на 2009 година планираме да започнем предлагането на подготовка за изпитите на ACCA Qualification. Това, разбира се, ще стане възможно, като се използват богатият опит и дългогодишната практика на ATC International в тази област.

Чрез ACCREDIT и в момента можете да получите на изключително изгодна цена достъп до електронния вариант на учебните материали за всеки изпит на ACCA Qualification, изготвени от ATC International. Всичко, което Ви е необходимо за ползването на тази услуга, е свързан към Интернет компютър. Компанията ATC International е разработила уебсайта Professional Training Club, чрез който ACCA студенти получават достъп до електронната версия на учебните материали за изпита за придобиване на ACCA DipIFR и за всички изпити от ACCA Qualification.

Свържете се с нас, за да заявите Вашата регистрация или да получите повече информация.